Innovatie

Wij van Lerobel zijn specialisten in het verwerken van glas. Al 80 jaar lang vormen we dit basismateriaal om tot producten op maat. Gedurende al die jaren dagen we glas elke dag opnieuw weer uit. We zoeken de limieten op, proberen het onmogelijke toch mogelijk te maken – een proces van vallen en opstaan.

Met als beloning innovatief glas dat meer kan. En dus ook meer mogelijkheden biedt voor uw volgende project. Het is daarvoor dat wij doen wat we doen. Daarom noemen we ons met veel trots pionier in glasverwerking.

Eigen R&D

Onze R&D-afdeling is constant bezig met onze bestaande producten te verbeteren. En nieuwe oplossingen op de markt te brengen.

Eigen productie

Wij beschikken over een eigen atelier. Daar snijden, slijpen, lagen, harden, buigen, verlijmen en zandstralen we glas tot een oplossing op maat. Met ons machinepark voegen we door te lagen, harden en de juiste coatings, extra functionaliteiten toe aan dat basismateriaal.

Eigen expertise

80 jaar glasverwerking levert heel wat expertise op. Glas is ons vak, onze passie. En we doen er alles aan om die kennis dag na dag nog verder op te bouwen.

Zelf een vraag of een complex project?
Ons team van specialisten helpt u graag verder.

Lerobel Heritage

De ambachtelijke uitstraling van vroeger, de functionaliteiten van morgen.

Met dit monumentenglas combineren we voor u het beste van twee werelden. En blazen we de geschiedenis nieuw leven in.

Lees meer

Gebogen glas

U kent het principe van gebogen glas. Maar u kent ook de limieten dat het met zich meebrengt. Want niet alles is mogelijk met dit type beglazing.

Dankzij onze coatingtechniek vallen die limieten volledig weg.

Lees meer
© Lerobel 2020