Lerobel groeide in de voorbije 80 jaar uit tot specialist in complexe glasverwerking. Als innoverend glasverwerkend bedrijf met brede interne productiemogelijkheden en jarenlange expertise willen we onze klanten ondersteunen met kwalitatieve oplossingen op maat. Om dit dagelijks waar te kunnen maken en verder te blijven groeien, steunen we op ons team van gedreven medewerkers. In onze strategie voor 2020 staat de verdere ontwikkeling van onze medewerkers dan ook centraal. Het ESF-project past dan ook perfect binnen ons breder strategiekader, want zonder gemotiveerde en geëngageerde medewerkers kunnen we niet verder groeien. We willen onze medewerkers door middel van sterke HR-fundamenten stabiliteit en ontwikkelingskansen met toekomstperspectief bieden. Het project focust zich op 4 grote doelstellingen: uitwerken van een competentiebeleid, een opleidingsbeleid, loopbaanbeleid en inzetten op coachend leiderschap.
Lerobel is sinds 2017 aan het bouwen aan de weg naar productleider in de niche van het veiligheids- en restauratieglas. Digitaliseren van de werking en innoveren op elk niveau staan hierbij centraal. Om onze medewerkers hierbij te ondersteunen, kregen we Vlaamse en Europese financiële middelen via ESF. Dit geeft ons de kan om met die te investeren in het versterken van de competenties van onze medewerkers. Met dit opleidingsproject focussen we op verschillende thema’s zoals digitale vaardigheden, communicatie, leiderschap etc.
Huis de Corswarem
Het historische herenhuis is het nieuwe hoofdkwartier van de dienst Toerisme en herbergt bovendien een Smaaksalon, waarmee Hasselt zijn status van ‘hoofdstad van de smaak’ alle eer aandoet.
Architect Vittorio Simoni ontwierp een hedendaagse uitbreiding van het pand, die naast het Uit-kantoor ook het eerste overdekte plein van Hasselt omvat.
Een van de doelstellingen van de recente verbouwing was om het herenhuis aan de zijkant opnieuw een gezicht te geven. Die bleef blind achter nadat in de jaren ’60 een rij gebouwen ernaast gesloopt werd om plaats te maken voor de TT-wijk.
Architect Vittorio Simoni ontwierp een glazen uitbreiding tegen de zijgevel van het herenhuis en trok het dak zo ver mogelijk door, zodat de ruimte eronder een overdekt plein wordt.
Zelf een vraag of een complex project?
Ons team van specialisten helpt u graag verder.
Gerelateerde projecten
Bekijk alle projecten-
Markiesgebouw Brussel
Het Markiesgebouw staat op het terrein binnen de vierhoek Markiesstraat, Sint-Goedeleplein, Parochiaanstraat en Loksumstraat te Brussel. -
SQUARE Brussels Meeting Center
Het SQUARE Brussels Meeting Center geeft het voormalige Congressenpaleis op de Kunstberg opnieuw zichtbaarheid door middel van de glazen kubus die de hoofdingang vormt van het centrum. -
Green House Malmö
Glas draagt bij tot stabiliteit van deze opvallende luchtbel.
Meer
dan glas verwerken
80 jaar vakmanschap
We zijn specialist in het verwerken van glas – van eenvoudig tot zeer complex. Al bijna 80 jaar verwerken en bewerken we glas tot op maat afgewerkte producten: snijden, slijpen, lagen, harden, buigen, verlijmen, zandstralen én plaatsen.
Gebogen glas dat ook isoleert. Monumentenglas dat de juiste uitstraling combineert met hedendaagse eisen qua akoestiek. Brandwerend glas dat meer doet dan enkel bescherming bieden. Hoe specifiek uw vraag ook is, we gaan de uitdaging aan om een antwoord op maat te bieden.